Friday, 13 March 2009

my best fwen aka my twin

~ My best friend~

Photobucket

dis is my twin..my best friend i've ever had. It was always like dis between us. it cud pick up when one of us left off, not speak to each other for 4 or 6 months, then instantly be sisters again when we've met or spoke. i really lov her.

am sorry jass, am not always be there when u need my favor, when u need my shoulder to cry on but dun worry i'll try to spend time wit u soon..thanks for ur constant lov n care even when we r apart. may god bless dis wonderful frenship. n hopefully it'll remain 4-eva till my last day.

orait, sedikit synopsis dr story kami..

I met her 9 yrs ago...time tu aku br je pndah skool same mcm jass time tu..n kami ditakdirkn duk seblh mnyebelah in da same class (2M1).. herm, dunno hoe it start but kami slalu kesini ksane tgether. ke kantin ke surau..between me n she, always giv n take till now..dat's why i really appreciate her. she's never demand anything fr me..always smile n never frown. same goes to me. she always try not to broke my feeling n i did da same. aku slalu tunggu dia dtg skool kat corridor..smpi la bunyi loceng. lau dia x dtg i wud be so sad n no mood dat day.. my classmate tahu sgt how close we r. always togther just like a twin..from dat moment other fwens start to label us as a twin.huhu

demmm, form 4 she had been transfered to other skool in kuantan. since dat day, kami jrg bjumpe la..selang beberapa bln ble time cuti ade la kami dating..kami suka sgt lepak kat pantai cherating. only 2 of us..actually, kami blainan hobi n lifestyle tp kami mmg serasi..bila dh masuk U, dia nun juh di UTM Skudai aku pulak di pesisir pantai dungun (UiTM)..bidang kami tlalu jauh bbeza..dia engineering n aku lak management..Year after year, everythin had changed..so many things...but our memories never faded...dia ade bf aku pon ade wlupon x kekal cam dia..btw, aku slalu doakn dia bhagia ng kekasih hati tu..n i'll try my best lpas ni tuk join any of reunion yg membe2 organize..kesian jass aku slalu pergi tinggalkn dia..time dia cuti je aku sibuk ng aktiviti meredah hutan tu..huhu.......neway, i love u..i really do..thanks bg aku bantal lov just bfore aku ke UK last year..n i've smthin for u too..hihi

ohh ye, for those yg pnggil aku jass, fyi ni lh dia tuannye..camne la kowang leh pnggil aku ng nm ni..dh la jass yg kowang knal sedikit noti...adess, lau my twin tahu terkesima dia..hihihi

No comments:

Post a Comment

lov ur comment honey!!!

~lonely garden~

Photobucket

MOOD OF DA DAY

"it's awful" terribly sad but smile as always....demmm.....no need to CRY........

Labels

My fav Sport & Outdoor Brand

  • Columbia Sport Wear
  • Mountain Hardwear
  • Reebok
  • Lowe Alpine
  • Karrimor
  • The North Face
  • 5 ten
  • Adidas
  • Mammut
  • Deuter

Rindu pd rimba itu...

Kurindukan cahaya sikunang-kunang Pelita rimaba hiasan gelap malam Bintang nan bersinar begemerlapan Sang rembulan penerang alam nan gelita Kurindukan mandian air dibukit Kedinginannya menyentuh dalam hati Burung berkicauan berlagu riang Disilah ku miliki kedamaian Rindu.. Cahaya sang rembulan Dingin aingin rimba menyusup dihati Rindu Hembusan sang bayu Buahan meranum pepohon menghijau Merdu suara kicau burung Dinginnya air terjun Ku kembali semula menikmati segala Keindahan Kurindukan saat-saat bahagia Tak mungkin pudar Segar dalam ingatanku Biarku disini, jauh didesa bahagia telah bersemi selamanya.. sIti nurhaliza -rindu

Next Top Plan!!!!!!!!

  • ~Join 4x4 for hunting/fishing n camping santai (weekend activity)
  • ~Candat Sotong / BBQ @ Kapas Island (May)
  • ~Chemerung Waterfall
  • ~Trans Titiwangsa

Followers

Earth Song lyrics (Michael Jackson)

What about sunrise What about rain What about all the things That you said we were to gain... What about killing fields Is there a time What about all the things That you said was yours and mine... Did you ever stop to notice All the blood we've shed before Did you ever stop to notice The crying Earth the weeping shores? Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah What have we done to the world Look what we've done What about all the peace That you pledge your only son... Did you ever stop to notice All the children dead from war Did you ever stop to notice The crying Earth the weeping shores Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah I used to dream I used to glance beyond the stars Now I don't know where we are Although I know we've drifted far Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Aaaaaaaaah Hey, what about yesterday (What about us) What about the seas (What about us) The heavens are falling down (What about us) I can't even breathe (What about us) What about the bleeding Earth (What about us) Can't we feel its wounds (What about us) What about nature's worth (ooo, ooo) It's our planet's womb (What about us) What about animals (What about it) We've turned kingdoms to dust (What about us) What about elephants (What about us) Have we lost their trust (What about us) What about crying whales (What about us) We're ravaging the seas (What about us) What about forest trails (ooo, ooo) Burnt despite our pleas (What about us) What about the holy land (What about it) Torn apart by creed (What about us) What about the common man (What about us) Can't we set him free (What about us) What about children dying (What about us) Can't you hear them cry (What about us) Where did we go wrong (ooo, ooo) Someone tell me why (What about us) What about babies (What about it) What about the days (What about us) What about all their joy (What about us) What about the man (What about us) What about the crying man (What about us) What about Abraham (What was us) What about death again (ooo, ooo) Do we give a damn
Photobucket
there's no explanation hoe da forest treat my feeling n being my soulmate EVER......
Photobucket
Mountaineering & friendship
memories & Love
Experience & skills
desire & needs

Isi Rimba Tak Ada Tempat Berpijak Lagi :-IWAN FALS-:

Raung buldozer gemuruh pohon tumbang Berpacu dengan isi rimba raya Tawa kelakar badut-badut serakah Tanpa HPH berbuat semaunya Lestarikan alam hanya celoteh belaka Lestarikan alam mengapa tidak dari dulu Oh mengapa, oh ho... Jelas kami kecewa Menatap rimba yang dulu perkasa Kini tinggal cerita pengantar lelah si Buyung Bencana erosi s'lalu datang menghantui Tanah kering-kerontang banjir datang itu pasti Isi rimba tak ada tempat berpijak lagi Punah dengan sendirinya akibat rakus manusia Lestarikan hutan hanya celoteh belaka Lestarikan hutan mengapa tidak dari dulu saja Oh.. Jelas kami kecewa Mendengar gergaji tak pernah berhenti Demi kantong pribadi Tak ingat rezeki generasi nanti Bencana erosi s'lalu datang menghantui Tanah kering-kerontang banjir datang itu pasti Isi rimba tak ada tempat berpijak lagi Punah dengan sendirinya akibat rakus manusia Bencana erosi s'lalu datang menghantui Tanah kering-kerontang banjir datang itu pasti Isi rimba tak ada tempat berpijak lagi Punah dengan sendirinya akibat rakus manusia
end
where shud i go other than dis peaceful places
wat shud i do other than dis nature exploration
it's all bout LOVE n care..

Memories

sedikit memori yg terukir dlm buku memoriku..
Blogger Templates

Jasmine in da Secret Garden

Photobucket
My photo
Hermm..I seorang yg simple n' friendly kot..am into mountaineering n i really lov nature..but i smpn all da stuffs kat i punye website sweet kingkong tu..
Photobucket
~Biarkn ia terbang bebas diangkasa raya..berkicau riang~Photobucket

Got something to say?????


ShoutMix chat widget

Endangered Animal of the Day

MY JOURNEY